Copywriting

Weet u wel wat u wil zeggen, maar kan u niet op de juiste woorden komen? Vertrouw uw tekst dan toe aan ingenieus, want goed schrijven is een kunst. Een copywriter is een woordkunstenaar. Hij puzzelt met woorden, jongleert met taal, schildert met fijne pennenstreken het verhaal uit uw hoofd, sprekend voor de lezer die u wil bereiken. ingenieus beeldhouwt een tekst net zo lang, tot daar het beeld staat dat u in gedachten hebt.

Herschrijven

Hebt u zelf uw verhaal verwoord, maar wil u het graag nog krachtiger zeggen? ingenieus herschrijft uw tekst en maakt er een sprekend verhaal van, boeiend en meeslepend tot aan het slot.

Corrigeren

Een bestaande tekst die u al vlot hebt verwoord? ingenieus kijkt hem graag voor u na op taal-, schrijf- en stijlfouten. Eindredactie dus. En dat mag u gerust ruim zien: hoe ver we hierin gaan, dat bepaalt u zelf.

Een sterk verhaal nodig voor uw bedrijfsfolder, e-mailing, website, advertentie of blog? (*) Contacteer ingenieus voor een vrijblijvende offerte.

(*) Dat zijn uiteraard niet de enige teksten die ingenieus voor u schrijft. Ook voor een persbericht, direct mailing, testimonial,... kan u bij mij terecht.

sleutel